Tijdelijk op tap

Cuve Royale 9
Lindeboom Herfstbok
Lindeboom Herfstbock 10 jaar gerijpt
Filou Sterke blonde
Winter Brigant
Gerardus Blond
Venlose Vrind
't IJ Amerillo Red IPA

Bier v/d maand

Gandi Dancer is al op helaas

bier

Bier is de drank naar ons hart. Puur natuur en 100% plantaardig. Er is voor ieder wat wils. Speciaal of Pils. Voor beginners of gevorderden. Bovengistend en Ondergistend. Van spontane of wilde gisting. Bruin of blond. Degustatie of dorstlessend. Zoek maar uit.
Bier neemt een zeer belangrijke plek in bij de Klep. Zo zeer dat we het soms zelf brouwen. U kunt dan komen kijken, ruiken en vooral proeven van deze natuurlijke en eeuwenoude volksdrank.
Wij hebben ook twee huisbieren. Venloos Paeterke in de variaties Döbbel en Triepel. Gebrouwen naar door ons zelf ontwikkelde receptuur. In de geest van Abdij- en Trappistenbieren. Enkel bij ons getapt.

Een overzicht van alle bieren

Maar houdt u niet van bier, dan bent u ook welkom bij de Klep. We zijn immers een bruincafé waar niet alleen bier geschonken wordt. Zo schenken wij voortreffelijke wijnen, Jenevers en Whiskeys maar ook bijzondere in Venlo geproduceerde likeuren. Onze koffie is van de Maastrichtse branderij Blanche Dael en wordt per kop gezet met een echte espressomachine. Op elk gebied proberen we kwaliteit te bieden. Maar vooral ook in onze gastvrijheid.

Geselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen