Tijdelijk op tap

Texels Bock
Lindeboom Bock 2019
Weltenburger Asam Bock
Jopen Super Dupa
Lindeboom Bock 2008

Bier v/d maand

Vermont Hustler

bier

Bier is de drank naar ons hart. Puur natuur en 100% plantaardig. Er is voor ieder wat wils. Speciaal of Pils. Voor beginners of gevorderden. Bovengistend en Ondergistend. Van spontane of wilde gisting. Bruin of blond. Degustatie of dorstlessend. Zoek maar uit.
Bier neemt een zeer belangrijke plek in bij de Klep. Zo zeer dat we het soms zelf brouwen. U kunt dan komen kijken, ruiken en vooral proeven van deze natuurlijke en eeuwenoude volksdrank.
Wij hebben ook twee huisbieren. Venloos Paeterke in de variaties Döbbel en Triepel. Gebrouwen naar door ons zelf ontwikkelde receptuur. In de geest van Abdij- en Trappistenbieren. Enkel bij ons getapt.

Maar houdt u niet van bier, dan bent u ook welkom bij de Klep. We zijn immers een bruincafé waar niet alleen bier geschonken wordt. Zo schenken wij voortreffelijke wijnen, Jenevers en Whiskeys maar ook bijzondere in Venlo geproduceerde likeuren. Onze koffie is van de Maastrichtse branderij Blanche Dael en wordt per kop gezet met een echte espressomachine. Op elk gebied proberen we kwaliteit te bieden. Maar vooral ook in onze gastvrijheid.

Geselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen