Tijdelijk op tap

Tempelier
Venloosch Alt
Val Dieu Blond
Copperhead
Paix Dieu Triple
Witte van Grubbe
Cuvée de Noël
Gulpener Wintervrund
Isid'Or
Bon Secours

Bier v/d maand

Bruinen Os

contact

Keizerstraat 13,
5911 JW Venlo,
(+31)(0)77-463 32 87
Voor reserveringen en mogelijkheden: reservering(at)cafedeklep.nl
Voor andere vragen: info(at)cafedeklep.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 00.00 uur.

Openingstijden tijdens de Vastelaovend (Carnaval) 2017:
Vrijdag 24-2     12.00 tot 01.00
Zaterdag 25-2  10:00 tot 00:00 uur
Zondag 26-2    12:00 tot 00:00 uur
Maandag 27-2 10:00 tot 00:00 uur
Dinsdag 28-2   12:00 tot 20:00 uur

Op de volgende dagen zijn wij standaard gesloten:
Aswoensdag 1/03/2017, De zondag van het Zomerparkfeest 20/08/2017( www.zomerparkfeest.nl), Kerstavond vanaf 18:00 uur, Eerste Kerstdag de hele dag en Oud-Jaarsavond vanaf 18:00 uur op dagen dat we gewoonlijk open zijn.

Route:
Met OV: 2 min. lopen vanaf het NS station: Steek de rotonde linksom over en sla voor het Limburgs Museum linksaf richting het stadscentrum. U loopt voorbij de ABN-bank en de ING-bank. Daarna neemt u de eerste straat links en voor de poort rechtsaf onder de boog door het Keizerstraatje in. Vanaf daar vindt u ons zo.
Met Auto: Volg de borden naar Venlo-Centrum. Parkeer in een van de garages. Volg de borden naar Domani. U vind de Klep naast Domani in de Keizerstraat.
Werken bij De Klep:

2012 was het openingsjaar van een uniek horeca bedrijf in Venlo. Mijn vrouw Eef en ik hebben Preuf & Praotlokaal De Klep helemaal naar ons eigen idee vormgegeven. Een speciaalbier-café met mini-brouwerij die in deze vorm in Venlo en omgeving niet bestond. We hebben 2 door mij zelf ontwikkelde bieren van de tap onder de naam Venloos Paeterke. Nu in 2017 zijn we nummer 4 in de Café Top-100 van Nederland en hebben we een eigen positie verworven in de Venlose horeca. Om dit succes vast te kunnen houden kom ik graag in contact met enthousiaste mensen voor een plaats in ons team.

Medewerker bediening


Wat ga je doen
Wij zien horeca als topsport. We horen niet voor niets bij de top van Nederland. We willen elke dag onze gasten verwennen en ze een uniek beleving bezorgen. Hiertoe ben je als medewerker bediening volop mee bezig samen met het team. We adviseren onze gasten gevraagd en ongevraagd in de keuzen van bier of andere drankjes. Tevens proberen we onze gasten te overtuigen een van onze lekkere gerechten of borrelhapjes te bestellen om er helemaal een feest van te maken. Waar gefeest wordt is er natuurlijk ook wel eens rommel. Ook dit pakken we samen aan zodat onze zaak er altijd uit ziet om door een ringetje te halen.

Om de kennis van onze producten up to date te houden we op z’n tijd een proeverij. Zo worden werk, teambuilding en plezier met elkaar gecombineerd. Zo zorgen we dat we samen het niveau halen om de juiste beleving te kunnen bieden aan onze gasten.

Wat heb je in huis
Donker of blond? Ons maakt het niet uit. Wat wel belangrijk is: je passie voor drank en spijs maar belangrijker de wil om het onze gasten naar de zin te maken. Ook op de momenten dat je vrienden misschien wel op stap kunnen gaan. Je bent een doener, actiegericht, kunt overzicht houden en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je communicatief sterk, ook om een praatje te kunnen maken maar toch vooral om onze gasten te overtuigen om toch nog dat stukje huisgemaakte appeltaart bij de koffie te nemen. Of een van onze Hereford bitterballen bij het welbekende “laatst rondje”.

Wat “serveren” wij aan jou
Voor wat, hoort wat. Dat geldt natuurlijk ook bij ons. Dat horeca hard werken is weten we ook. Voor je inzet krijg je naast een plekje in ons leuke team een passende beloning. Hiervoor volgen we de cao- horeca en bieden je daarnaast de mogelijkheid om van alles te leren. Ook denken we graag met je mee in werktijden. Naast de proeverijen gaan we er ook nog 1 keer per jaar samen op uit, BBQ’en we in de zomer en na Vastelaovend laten we ons zelf eens culinair verwennen.

Ben je enthousiast geworden?
Als je denkt dat je na het lezen van mijn verhaal onze passie voor ons horecabedrijf deelt en graag deel van ons team wilt uit maken kom ik graag met je in contact. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 077-463 32 87 of per mail info(at)cafedeklep.nl
Je kunt natuurlijk ook eens binnen komen lopen en een van de collega’s om meer informatie vragen. Ze vertellen je graag meer.

Met vriendelijke groet,

Louis KlaassensGeselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen