Tijdelijk op tap

Brugse Zot
Bon Secours Brune
Cuvee Des Trolls
Gulpener Herfstbok
Sintermerte Herfstbok
ALFA Bok
Brand Session IPA
Filou Sterke blonde
't IJ Natte
Gandy Dancer

Bier v/d maand

Gandi Dancer

contact

Keizerstraat 13,
5911 JW Venlo,
(+31)(0)77-463 32 87
Voor reserveringen en mogelijkheden: reservering(at)cafedeklep.nl
Voor andere vragen: info(at)cafedeklep.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 00.00 uur.

Woensdag 24 oktober zijn wij een uur later dan gewoonlijk open i.v.m. de cursus bedrijfshulpverlening

Op de volgende dagen zijn wij standaard gesloten:
Aswoensdag 06/03/2019, Kerstavond vanaf 18:00 uur, Eerste Kerstdag de hele dag en Oud-Jaarsavond vanaf 18:00 uur op dagen dat we gewoonlijk open zijn.
Dit jaar ook tweede-kerstdag gesloten.

Route:
Met OV: 2 min. lopen vanaf het NS station: Steek de rotonde linksom over en sla voor het Limburgs Museum linksaf richting het stadscentrum. U loopt voorbij de ABN-bank en de ING-bank. Daarna neemt u de eerste straat links en voor de poort rechtsaf onder de boog door het Keizerstraatje in. Vanaf daar vindt u ons zo.
Met Auto: Volg de borden naar Venlo-Centrum. Parkeer in een van de garages. Volg de borden naar Domani. U vind de Klep naast Domani in de Keizerstraat.

Privacystatement:
Wij bewaren geen gegevens van websitebezoekers. Wij bewaren enkel adres gegevens van personen met wie zaken doen. Deze gegevens delen wij niet behalve wanneer een persoon wiens gegevens het betreft hier duidelijk om vraagt. Mocht u overhoop iets tegen komen dat u doet twijfelen over de gang van zaken bij de Klep rondom persoonsgegevens, laat het ons weten op info@cafedeklep. nl dan maken wij hier onmiddellijk werk van.Geselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen