Tijdelijk op tap

Texels Bock
Lindeboom Bock 2019
Weltenburger Asam Bock
Jopen Super Dupa
Lindeboom Bock 2008

Bier v/d maand

Vermont Hustler

uw Wensen

Naast de meest uitgebreide bierselectie van Venlo, het mooiste terras en sfeervolste café, kunt u in principe met al uw wensen bij ons terecht. Graag maken wij voor u een arrangement op maat. U kunt hierbij gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

Café: Ons café is voorlopig van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend voor iedereen die zich bij ons thuis voelt. Tijdens reguliere openingstijden is het niet mogelijk om het café af te huren voor besloten bijeenkomsten. Hiervoor kunt u tot 100 personen terecht in ons Proeflokaal.

Proeflokaal de Achterkamer: Een multifunctionele ruimte voorzien van eigen bar, podium en audiovisuele mogelijkheden. Naast bierproeverijen en live-optredens, is deze ruimte ook zeer geschikt voor besloten feesten, presentaties, vergaderingen en koffietafels. Vanaf 50 personen is een besloten bijeenkomst mogelijk voor minimaal 3 uur. Wij bieden diverse opties qua catering. 

Terras: Wilt u bij mooi weer uw feest buiten vieren, dan biedt een gedeelte van ons sfeervolle terras daarvoor de ruimte. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een barbeceubuffet. Ook kunt u gebruik maken van de Beugel- /Jeu de Boulesbaan. 

Bierproeverij: Tijdens een bierproeverij krijgt u vijf bieren in proefglas voorgezet. Naast het ruiken en proeven van de bieren is er aandacht voor de achtergrond en historie van het bier en de cultuur en brouwerijen. Een proeverij tot 10 personen kost €135,00. Voor elke persoon extra kost het €13,50 p.p. Naar wens kunnen we er borrelhapjes bij serveren of kunt u de proeverij combineren met een lunch of diner.

High-Beer: Voor €19,90 geniet u bij ons van een High-Beer. Vier bieren worden geserveerd met een combinatie van hapjes van onze kleine kaart en de borrelkaart. Vanaf 4 personen, reserveren noodzakelijk. Starttijd uiterlijk 19:30 uur.

Feest-avond of Borrel: Ook voor de viering van een geboorte, doop, huwelijk, jubileum, afscheid, pensioen of uitvaart kunt u bij ons terecht. We maken graag een persoonlijke  afspraak om uw wensen te bespreken. Stuur een mail naar: reservering(at)cafedeklep.nl met uw vraag en we zullen deze zo snel mogelijk behandelen. 

Geselecteerd door en aangesloten bij ABT, de Alliantie van Biertapperijen